DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

torsdag 14 april 2011

VAD HANDER NAR BARN BLIR FATTIGARE OCH.

 ...OCH FATTIGARE I VART LAND?

Det ar da som ocksa brottsligheten vaxer i samhallet.

Det har ar vad svenska majoriteten valt att fa i landet !Tyvarr, ar det enda ord jag kan komma pa.

Vad jag inte kan forsta, ar hur detta styre kunde lura valjarna att ga pa sina fula knep och att de inte kunde genomskada vad som sas bakom de fagra orden.

Det gor mig sa ledsen nar jag har sett, hur sa manga har fatt arbeta sa hart under hela sitt liv och vad ar tacken for att de slitit ut sig och blivit sjuka pa kuppen?

Joo, att de ar "  utanfor"   i ett "utanforskap, som de rika har skapat at dessa manniskor men inte har borgarna slitit ut sig for var skull.

De borgliga har aldrig sett till vad de sma grasrotterna behover men de behover arbetarna, for att oka sitt valbefinnande.

"Barnfattigdomen ökar i Sverige

Barnfattigdomen i Sverige ökar, avslöjade Rädda Barnen i februari.
Nu tyder det mesta på att trendbrottet håller i sig och att de fattiga barnen blir fler.
- Det mest realistiska är att vi kommer att se en fortsatt ökning av den ekonomiska utsattheten, säger professor Tapio Salonen till Expressen.se.
Rädda Barnens undersökning väckte stor uppmärksamhet när den kom i februari. Den visade att barnfattigdomen, som stadigt minskat från 1997 till 2007, ökat 2008, från 209 000 barn till 220 000. "

Slutsumman av detta kommer att bli mycket hogre an vad det skulle kostat att lata dessa barn fa del av det samhallet skulle kunna erbjuda de.

Nu har ju borgarna lyckats med att salja ut det mesta av statens tillgangar, som gjorde att det fanns en del trygghet, aven for de arbetare och deras familjer.

Sa duktigt!!

Och vem har tjanat pa det ????

Det ar en skam att lata samre lottade, fa det annu samre men det var inte sarskilt svart att rakna ut hur det skulle ga, med borgare i ledningen och hur deras fickor lyckat svalla sig riktigt stora under den har valtiden som de suttit vid makten.

 Hur manga ministrar var det inte, som fick avga straxt  efter att de blivit utnamnda till sina poster, pa grund av att de inte varit arliga och skott sig tidigare och det ar sa sorgligt att det far ga till sa har.
Ni kan lasa hela artikeln i dagens Expressen, om ni klickar HAR. 

Ha en skon kvall.

Kram Maritha. 

Inga kommentarer:

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook