DIN SÖKRUTA PÅ MIN BLOGG :

Anpassad sökning

tisdag 24 maj 2011

IGEN, ETT FALL AV PEDOFILI, DAR...

... mannen som begick flera sexovergrepp pa barn, nu fallts for sina brott.

Det kandes valdigt skont att fa lasa nagot positivt i det har sanslosa brottens varld.
Jag hoppas att han far det langsta straff man kan fa for den har grova typen av brott men som jag skrivit tidigare, ar straffen rena lojet mot brottsoffren och med avseende pa det grova i brotten de begatt.

" Man fälld för sexövergrepp på barn
En 37-årig man som åtalats för en serie sexuella övergrepp på barn i Stockholm 2009 och 2010 förklarades på tisdagen skyldig av Solna tingsrätt. "

Tva valdtakter mot barn och 27 fall av sexuellt ofredande av barn.

Dessvarre, for alla dessa barn ar att ingen beslutsfattare tycks fatta, att aven ofredanden kan satta samma djupa spar i dessa barn, utan ser det som "mildare "  men i barnets ogon ar brottet detsamma. 

Bara att over huvud taget en vuxen, utsatter barnet for denna krankning som det innebar att rora vid barnets privataste dela och da barnet ar helt skyddslos, gor att det ar ett lika grovt brott, som utford valdtakt.

I barns huvud ar det inte samma funktion som i den vuxnes huvud och det stor mig mycket att det ska daltas med dessa vidriga manniskor, som forstor barn i deras rattighet att fa behalla sin barndom och integritet.

Att det inte protesteras mer fran psykiatrins hall, gor mig ocksa oerhort besviken.

Ut med dessa domda till vanliga fangelser och lat de inte fa en chans att kanna att de blir mer skyddade an de barn som de tagit i fran, samma skyddsratt men som barnen aldrig i vart land kommer att fa kanna.

Det ar skit i vart samhalle med straffen for dessa skyldiga, som borde fa sitta dar resten av sina liv, samma som for dessa barn, som bar med sig arren hela sina liv.

Las hela artikeln i dagens, Svenska Dagbladet, HAR.

Ha en trevlig tisdag allesammans.

Kram Maritha.
 

2 kommentarer:

Illwill sa...

Inte bara borde personen låsas in, men han borde utvisas också.

Som vanligt så har ju PK-media vägrat berätta att det handlar om en icke-svensk, men faktum kvarstår att denna person inte borde ha kunnat begå dessa brott i Sverige och han borde absolut inte få chansen att göra det igen.

Pedofiler kan inte "botas" än mindre homosexuella kan "botas". Han har den sexuella läggning han har och han kommer våldföra sig på barn om han får chansen igen. Helst låser vi in honom på livstid, men det kommer inte hända i Sverige...men vi kan i alla fall se till att hans nästa offer inte blir ett svenskt barn. Vi kan börja skydda våra egna.

Varför ska Sverige ta hand om hela världens avskräde? Varför är det alltid våra barn som ska vara offer?

Unknown sa...

Hej Illwill !
Jag haller med dig fullstandigt om att vi borde fa veta om det handlar om en svensk eller utlands medborgare. Den svenska flatheten har bara blivit varre med aren och det ar de sma som far ta smallarna av det systemet vi har. I det har fallet vet jag inte om det ror sig om en svensk elller utlandsk man men ar han inte svensk, sa ska han absolut utvisas men det ar den svenska regeringen och beslutsfattaran for korkade for att erkanna och gora nagot at.
Jag har skrivit om tva tidigare fall dar bada pedofilerna hade utlandsk bakgrund. Det ena fallet hande i Lulea och aklagaren ville att mannen skulle utvisas efter avtjanad dom men det tyckte inte juryn, sa elandet far stanna har och fortsatta sin verksamhet, som pedofil och det uppror mig, da jag tycker att vi har nog av var egen skit att ta ratt pa. Hur kanner sig den lilla flicka, som han vid flera tillfallen valdtog, nar hon hor att han dessutom far stanna kvar ??? Det ar minst sagt upprorande. Det andra fallet handlade om en immam, som skulle studera koranen med en liten flicka i hennes hem och han klarade inte av att halla fingrarna i styr men flickans foraldrar polisanmalde det hela och sedan tog den historien slut, i mediavarlden. Vad far oss svenskar, att inte vaga sta for vara sikter ?? Det finns sa lite civilkurage i svenska folket numer och jag fasar for nar det hela kommer att uratrta helt. Vad har detta med rasism att gora?? Inte ett enda dugg men det har med barnens fortsatta uppvaxt och deras maende att gora och det maste vi se till att skydda. De ska en dag ta over efter oss och da vill det till att de far kanna sig behovda och val omhandertagna men sa ar det inte i dag.
Tyvarr ar inte Sverige det enda land som far ta emot all skit utan den ar numer utspridd over hela varlden och protesterar vi inte snart, sa har vi formodligen en sorglig framtid framfor oss.Imamaer anser att barn/flickor som ar nio ar gamla ar fullt utveckalde kvinnor ???? och ar mogna att gifta sig, eftersom deras profet Mohammed gifte sig med en sexaring och borjade utnyttja henne sexuellt da hon var nio ar gammal??? Jag mar sa illa nar jag hor talas om sadana har saker och undrar i mitt sinne, vad det ar for fel pa dessa manniskor.
Nar Haiti drabbades av den stora ji=ordbavningen fanns redan manga foraldrarlosa barn men det blev annu fler efter den katastrofen och manga av dessa sma barn forsvann sparlost fran Haiti och det har nyligen rapportetrats i pressen att manga av dessa forsvunna barn har sett i samband med childtrafficking, barnsexhandeln som tyvarr ar mycket stor och utbredd. Samtliga pedofiler i varlden borde lasas in for alltid och dar kunde de vara befogat med dodsstraff, nagot som jag annars ar helt emot. Dock inte nar det galler dessa manniskor da det inte gar att bota de. Inga barn, nagonstans, ska fa behova utsattas for pedofiler.Men sa vet vi ju inte heller om dar finns pedofiler bland juryman och beslutsfattare heller, sa det ar nog en utopi, tyvarr.

Bloggarkiv

VÄDER NYHETERNA

Min Gästbok / My Guestbook